Hotel Biarritz Pas Cher, Iut Montbéliard Gaco, Mont St Hilaire Sentier, Inconvénient De Partir étudier à L'étranger, Machine à Ongle Lidl, Images De La Drôme, Les Animaux Du Mont Nimba, Tarif Consultation Médecin Agréé, Propreté à L'école Maternelle Textes Officiels 2019, Rottweiler Blanc Albino, Inseec U Classement, Biologie Marine Belgique, Pc Gamer 1000, pâté de campagne à la provençale" />

pâté de campagne à la provençale

1 teaspoon/3 grams ground ginger . This guide to cooking roast beef will help you create a flavorful, moist, and tender roast. La Campagne De Petre, Entrevennes Picture: Légumes grillés à la provençale - Check out Tripadvisor members' 278 candid photos and videos of La Campagne De Petre The second (which stacks inside the first) was for the weights. Le pâté de campagne se réalise traditionnellement à base de viande de porc. - Buy this stock photo and explore similar images at Adobe Stock Alors, je me tourne vers vous. Pâté de chair à la provençale, 190 gr (par 3 ou 6) Ajouter à mes favoris Ajouter aux favoris Produit retiré de la liste des souhaits 0. Vendu par Cidre du pays de plouay @ Jean-Yves MARTIN Contactez le vendeur. Spoon the pate mixture into the baking dish, then place reserved bacon strips over the top. Line a 2 1/2-quart terrine or baking dish with the bacon or salt pork, reserving two or three strips. Avis pour « Terrine de campagne à la provençale » de Carrefour : limiter ce produit, occasionnellement et en petite quantité. 1 teaspoon/4 grams ground nutmeg . Use the extra plastic wrap to lift the pâté out of its mold. La Storia Pizzeria au feu de bois. Salez-les, poivrez-les et ajoutez-leur des feuilles de basilic ciselées. If you are following a medically restrictive diet, please consult your doctor or registered dietitian before preparing this recipe for personal consumption. https://www.allrecipes.com/recipe/256888/chef-johns-pate-de-campagne Place the pork, liver, shallots or onion, parsley, salt and pepper into a large bowl and mix well. Add the heavy cream, eggs, flour and cognac or brandy to a bowl and beat with a whisk until smooth. Freeze all your blades and bowls before gathering and measuring your ingredients. (French Provençale tuna and vegetable salad), (American Southern barbecue pork sandwich), | Cool. reviews (4) 60%. Trim some strips to fit the ends of the pan. 2 Malaxer ensemble : viande, foie, oignon, échalote, ail, persil, cerfeuil, pain égoutté, œufs, armagnac, sel, poivre et épices. Ce pâté à la Provençale est très mou, c’est pour cela que j’ai préféré l’appeler tartinade, c’était parfait avec des petits croûtons de pain et un petit verre de rosé bien frais. Copyright © 2020 | Whats4eats.com | Brad Harvey | All rights reserved. Press alt + / to open this menu. Det blev så til den hjemmestrikkede opskrift på Lammepaté a la ”Paté de Campagne”. Made with all-natural ingredients in the traditional French way, this pâté is a must-have item for a charcuterie plate or dinner spread and makes a perfect foil to grainy mustard, cornichons, and a fresh baguette. Cover with a piece of parchment cut to fit the top of the pan; wrap tightly with heavy duty aluminum foil. I modified it a little and used duck breast and a lot more of it. Whats4Eats | Smooth it out and tap the mold on the counter to get rid of any air pockets. Le site archéologique de Glanum dans la campagne provençale à Saint-Rémy de Provence. Entre un sol de caractère, un meuble relooké façon récup ou une couleur électrisante, Côté Maison a sélectionné 12 idées pour apporter du style à la maison de campagne. Couvrir la terrine. Måske slagter de også et får i … Serve sliced with baguette, cornichons and Dijon mustard. On utilise de la gorge, ainsi que de l’échine ou de la poitrine, la gorge apportant le gras, important pour le moelleux mais aussi pour le goût. I used boneless country rib meat for the pork and chicken thigh meat instead of duck which is not easy to find here. This rustic recipe is probably the easiest (and cheapest) of all French pâtés to make. Filter. Une partition nuancée entre ses murs et en son jardin. Paté de campagne. If you don't have one, you can pulse on and off in a food processor, and as long as your meat was partially frozen, this will work. Press down with weights like canned food. Set rack at lowest position in oven and preheat to 350°F. Rustic pâté made from heritage-breed pork raised on pasture, without antibiotics or hormones. Le Comptoir de Mathilde. Bring the extra plastic wrap up over the top of the pâté and cover the mold with a lid or aluminum foil. De producten van Secrets-de-Famille online kopen snel en gemakkelijk bij Bommels Conserven. Only problem was the speed with which it disappeared. 2019 - Recette express de pâtes végétariennes à la provençale. I don't have a special container, etc. Knoopje Los. Instead of plastic wrap, line the mold with 8 to 10 thin slices of fatback or good quality bacon. Also, when removing the foil, the pate will have some liquid, rendered fat. A bit laborious, but so worth it. Taste the patty and adjust salt and other seasonings. Pâté de Campagne . voila je ne sais même ce qu'il y a gagner et en plus ça m'est égal, c'est juste pour participer mais jamais fait ce genre de pâté alors si vous aviez une super recette approuvée par vos papilles je suis preneuse. https://www.whats4eats.com/appetizers/pate-de-campagne-recipe Instructions. On y ajoute également du foie (à pré-blanchir avant de mélanger). Campagne Terrine - Forestiere PATE . https://www.bonappetit.com/recipe/p-t-de-campagne-country-p-t Voici une super recette qui vient du livre "savoir tout faire en cuisine", j'ai beaucoup aimé , c'était super bon ! Freeze for 15 to 20 minutes to facilitate grinding the meat. Recette Pâtes à la provençale : découvrez les ingrédients, ustensiles et étapes de préparation Return about 1/3 of the meat mixture and process until it is smoother, but still has some texture. A pâté de campagne, or country terrine, is a rustic preparation, slightly more refined than a pâté grandmère mainly in that it uses only a small amount of liver—liver is a seasoning device here rather than the dominant flavor. Allrecipes is part of the Meredith Food Group. If mixture has risen above the top edge of the pan, press it down with a heavy pan. Amount is based on available nutrient data. Women's Clothing Store. Cover. Fill pan to the top with the ground pork mixture; smooth the top. Home; Recepten. 3/4. Je suis vraiment très fière de moi car sans recette je me suis approchée vraiment très près de ce que nous avions goûté en … Dans une texture fondante, la terrine au bon goût de Provence développe des arômes de poivrons et d’herbes aromatiques. Substitute brandy for the cognac if desired. Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. You saved Chef John's Pate de Campagne to your. This one has a good spice mix and we like the addition of the dried cherries and the pistachios. Stir it back into the rest of the meat mixture. No gift befits the food-obsessed people in your life like a cookbook. Texture was marvellous and great tasting. Salut, En Belgique, on trouve en boucherie le pâté à la provençale. Excellent recipe. Versez 2 cuillères à soupe d'huile d'olive dans une poêle et ajoutez 1 verre d'eau. Then put 1/3 of the meat through a fine die and mix it back in to the rest of the meat. this link is to an external site that may or may not meet accessibility guidelines. I tried to stick with the recipe as written, down to the last cardboard cutout for pressing the finished product. Bake in the preheated oven until an instant-read thermometer inserted into the center reads 155 degrees F (68 degrees C), 1 3/4 to 2 hours. De Bretonse paté (Campagne à la Fleur du Sel de Guérande) van Secrets-de-Famille is een grove ambachtelijke paté van varkensvlees bereid met zout uit de Guérande. Boil Cognac until reduced to 1/2 cup, about 1 1/2 minutes. Paté de campagne simplifié Très bonne recette mais faire plus simple c'est aussi bien pour réduire les couts en cette période de crise. Mix thoroughly until evenly distributed. 1 dl fløde; 300 g afkølet svinespæk; 300 g kyllingelever; 500 g kalvesmåkød; 500 g svinekød Måske slagter de også et får i … Use a couple more pieces to cover the top of the meat. 1/2 l friske brødkrummer; ca. Merken. Combine cloves, nutmeg, ginger, and cayenne pepper in a small bowl to make spice mixture. Transfer pan to a paper-towel lined surface to absorb any moisture. A bit laborious, but so worth it. Very good recipe! This was better than other pates we had made as to spices but it still needed more. J'aimerais le faire moi-même et j'ai cherché la recette mais, lorsqu'on demande à Mr Gogol, on trouve les pâtes à la provençale mais je (j'ai bien dit JE ) n'ai pas trouvé de recette de pâté. Trim the liver of any gristle and chop roughly. Butcher Shop. Add the mixture, one-quarter at a … About the spices the recipe lists a total of 4 tablespoons of spices yet after they are mixed and set aside it only ever tells you to add 3/4 of a teaspoon of the mix! Congrats! Les connaisseurs sauront repérer le parfum légèrement anisé consécutif à l'ajout d'un peu de Pastis à la préparation. Cette recette pur porc est fabriquée à l'ancienne, du triage de la viande à la mise en pot. Turn out onto a paper-towel-lined dish; chill again before slicing. Privacy. 2. Remove the aluminum foil, leaving the parchment paper on top. Add comma separated list of ingredients to exclude from recipe. https://www.epicurious.com/.../Country-Pate-em-Pate-de-Campagne-em-350966 Pour the meat mixture into the mold. Pâté de campagne à l'ancienne – Ingrédients de la recette : 450 g de foie de porc, 450 g de poitrine de porc hachée, 1 oignon, 1 gousse d'ail facultatif, 2 oeufs Logement entièrement équipé, avec tout le nécessaire, rénové dans une ancienne ferme. To unmold the pate, pour very hot water into a large bowl. Cover with plastic wrap and refrigerate about 2 hours. Make a small patty with some of the meat and cook it in a skillet. Next time I make this I will add the entire 4 tablespoons of the spice mix to the meat. the cloves punch through ruthlessly, also seems like too much salt. Combine the meat, liver, onion, garlic and parsley in a mixing bowl and blend well. I suggest using bacon that's lightly smoked, so as not to overpower the rest of the flavors. Zoek Voedingsinformatie voor Saint Alby Filet de Poulet à la Provençale . Preparation. Pour une consommation immédiate cette farce peut aussi être cuite en terrine traditionnelle avec cuisson au four au bain marie à 170°C pendant 1h30 pour une terrine de 500 g. Preheat oven to 325°F. Jump to. Versez 2 cuillères à soupe d'huile d'olive dans une poêle et ajoutez 1 verre d'eau. Add dried cherries and pistachios. The wine pairing was a 2016 Grand Cru Chablis. Fold side bacon piece edges over the top. I felt that screaming for some French serf's to help with the prep-work would have worked but my family reminded me to consider how well that worked out for Louis XVI. btw)-+ In winkelwagen. Foie Gras en Terrines (pate) von tot. Voir plus d'idées sur le thème style provençal, maison, déco campagne à la française. https://ourdailybrine.com/pate-de-campagne-sous-vide-recipe Rustic pâté made from heritage-breed pork raised on pasture, without antibiotics or hormones. Hoofdgerechten; Bijgerechten; Nagerechten; Salades; Tussendoortjes; Drankjes Place in the oven and bake for 1 1/2 to 2 hours, or until the pâté reaches an internal temperature of 160°F. Also unlike the pâté grandmère, some internal garnish, such as fresh herbs and chunks of smoked ham or duck confit, go a long way. 1 ¼ pounds boneless pork shoulder, cut into 1-inch cubes, ⅛ teaspoon pink curing salt (such as Instacure™ #1) (Optional), ½ cup shelled whole pistachios (Optional). Det blev så til den hjemmestrikkede opskrift på Lammepaté a la ”Paté de Campagne”. Nous avons choisi de réaliser une terrine de campagne légèrement piquante grâce au piment d'Espelette de la La Maison du Piment et à l'ajout de poivrons confits et d'olives pimentées. La meilleure recette de Paté à la provencale! Pâté en croute (on kroot), pâté en terrine or simply pâté or terrine. We have been enjoying this pate with grainy mustard ground horseradish and cornichons and froze about 2/3 of it in smaller packages to use over the next few months. The second (which stacks inside the first) was for the weights. Dip mold into hot water for 1 to 2 seconds. I also used pancetta as the liner instead of bacon. ... Les paniers de Martine. Working in batches, add the meat mixture to a food processor and pulse until the meat is well chopped but still chunky. I don't have a special container, etc. https://www.bonappetit.com/recipe/p-t-de-campagne-country-p-t 11 Producten. Refrigerate at least 8 hours to chill and compress the pate. I made this for a wine dinner and it was very good indeed. The first was the pan in which I cooked the pate. Information is not currently available for this nutrient. Résultats de la recherche pour Pâté de campagne à la provençale au poivron, aux oignons et aux graines de moutarde It has great texture and flavor but next time I'll go with the caul fat mentioned in the video. Preheat the oven to 90°C. Kamers in Sauzet in la Drôme (26), Porte de la Drôme Provençale. Let the ends hand over the side of the mold and fold them over the meat after you add it. Info. 1. Whisk cream, bread crumbs, and eggs together in a bowl. Coarsely grinding the meat is probably the most crucial step, but if the meat is very cold, the attachment on your stand mixer will do an adequate job. Retrouvez les saveurs de notre terroir d'antan avec cette recette de pâté de campagne maison qui mêle à la fois rusticité et savoir-faire culinaire. Meer info--,-- (--,-- Incl. 1 teaspoon/3 grams ground coriander . 27 juil. https://www.allrecipes.com/recipe/256888/chef-johns-pate-de-campagne Alors, je me tourne vers vous. Cut a piece of cardboard to be slightly smaller than the top of the pan. Salez-les, poivrez-les et ajoutez-leur des feuilles de basilic ciselées. Contact | ... Terrine de campagne à la provençale 170g 12st is toegevoegd aan uw winkelwagen. Made with all-natural ingredients in the traditional French way, this pâté is a must-have item for a charcuterie plate or dinner spread and makes a perfect foil to grainy mustard, cornichons, and a fresh baguette. Italian Restaurant. ... James Beard's Pate De Campagne, Provencale Judy Walker; Jul 14, ... LA 70130 Toll free: 866-698-0200 Pâté de campagne, la recette traditionnelle d'un pâté de campagne maison à déguster avec un bon pain croustillant et un verre de vin ... Pâté de campagne, 190 gr (par 3 ou 6) 24 nov. 2020 - Gehele woning/appartement voor €98. 3 Tapisser l'intérieur de la terrine avec de la barde. Powered by the ESHA Research Database © 2018, ESHA Research, Inc. All Rights Reserved, The ingredient list now reflects the servings specified. Remplir avec le mélange ci-dessus. The meat should be well seasoned. Ingrédients: 600gr de hachis de porc,une tranche de lard salée et plus grasse que maigre,300gr de foie de génisse ou de foie de volaille,1 oeuf,sel et poivre noir,1 grosse échalotte,1 gros poivron rouge,1 feuille de laurier.2 càs de chapelure. Preheat the oven to 325 degrees. Ce pâté à la Provençale est très mou, c’est pour cela que j’ai préféré l’appeler tartinade, c’était parfait avec des petits croûtons de pain et un petit verre de rosé bien frais. Ma suggestion : Remplacer toutes les viandes (échine, veau, poitrine et lard) qui n apporte rien d'un point de vue gustatif par de la gorge de porc. De recepten website voor onze eetclub . This country-style pate from James Beard has always been Marcelle's favorite. … Boucherie Goeders. So I used 2 loaf pans. Lancée aujourd’hui, la campagne encourage les Canadiens à mettre la main à la pâte ️dans leur collectivité en cherchant des occasions d’emploi dans le secteur de l’agriculture et de l’alimentation. We used our meat grinding attachment for the first time and felt the flavor of the meats was better as we knew exactly what went into it instead of buying ground meats to use which can be made from several different cuts of meat. I realize making this pate may seem like quite a production, but if you enjoy charcuterie, this would make for a very fun, beautiful, and quite delicious project. The first was the pan in which I cooked the pate. Arrange bacon strips crosswise in a 9x5-inch loaf pan, letting ends hang over the edges of the pan. https://ourdailybrine.com/pate-de-campagne-sous-vide-recipe Transfer pan to a paper-towel-lined baking dish. Using a meat grinder, mince the pork meat, the pork fat, chicken livers, parsley and onion. Made it exactly to the recipe. Preparation. Découvrez les bonnes réponses, synonymes et autres types d'aide pour résoudre chaque puzzle Try this recipe when you want something impressive for dinner parties, but not something that will eat up all your time. Add dried cherries and pistachios in step 5 if desired. 17 mars 2016 - Inspirée par une palette nature, la décoratrice Sylvie Angelini redonne harmonie et plaisir de vivre à une bastide délabrée. Shopping & Retail. Altogether not bad for a first attempt. This is well worth the effort I found it a little salty and would cut back on the salt next time. Je suis vraiment très fière de moi car sans recette je me suis approchée vraiment très près de ce que nous avions goûté en … Melt butter in heavy medium skillet over medium heat. Leftovers with a side salad and bread are great for a simple meal. Salut, En Belgique, on trouve en boucherie le pâté à la provençale. Cover surface with strips of bacon. Sections of this page. Ingrédients, allergènes, additifs, composition nutritionnelle, labels, origine des ingrédients et informations du produit Terrine de campagne à la provençale - Carrefour - 150 g Make sure that you have a bowl or cup ready to catch those drippings. About | Roast beef is a classic main dish for holidays, family get-togethers, and elegant dinners alike. After watching the video of Chef John making this (a million times) I decided to give it a try. Quelques mots sur la recette. So I used 2 loaf pans. Instead of using a food processor, put the meat through the coarse die of a meat grinder. Coupez-les en fines rondelles dans un saladier. 5 Basic Batters for Deep Fried Fish and Seafood, Professional Drupal 7 Themes and Templates, Boneless pork butt or shoulder -- 2 1/2 pounds, Shallots or onion, finely chopped -- 1/4 cup. I used ground pork ground turkey chopped beef liver( the stores were out of chicken liver) spicey sausage meet and 0.5 centimetre square slices of cooked ham. Spoon the pate mixture into the baking dish, then place the reserved bacon strips over the top. Given that I had devoured the pistachio's and dried cherries during a snack binge the previous night my substitution of pecans and dried cranberries had to suffice. [Inspiration Pinterest] La maison de campagne a aussi le droit à sa déco. I went Old School with this grinder/chopper. Trim the pork of most of its fat and cut it into 1-inch chunks. Côté Rue. Aan de poorten van de Drôme Provençale, op 2 km van het dorp, op 10 minuten van de afrit A7 van Montélimar Nord, voor een stap tussen noord en zuid of het tegenovergestelde, bieden wij u een verblijf in een landelijke omgeving voor ontdek onze mooie afdeling rijk aan verhalen en landschappen. Pâté à la provençale. It was amazing. Even though pistachios look much better, the pecans worked. ... James Beard's Pate de Campagne Provencale Judy Walker; Sep 17, 2009 ... LA 70130 Toll free: 866-698-0200 The assembled company loved it. Situé à la campagne au calme a 800 mètres joli village provençal de GEMENOS. Alle merken. https://www.theguardian.com/.../10/how-to-make-perfect-country-pate-recipe Voici une super recette qui vient du livre "savoir tout faire en cuisine", j'ai beaucoup aimé , c'était super bon ! Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Others we have tried were lacking in spices they just needed something extra. Served with an arugula and pink endive salad, spicy cranberry brown mustard and a pecan vinaigrette. Hvis man er så heldig at kende nogen der har lam, så gælder det iøvrigt om at slå til, hvis de på noget tidspunkt begynder at antyde, at de har så mange, at de sælger af dem. Place the mold into a heatproof baking dish large enough to hold it and pour in enough hot water to come halfway up the side of the mold. pâté de campagne sans foie de porc ou autre , oui pourquoi pas , mais ce n'est plus du pâté de campagne , ça ressemblerais plutôt à une sorte de galantine , du moins dans sa composition , pas dans le hachage , alors oui pas de raison que ce ne soit pas bon , mais n'appelons pas ça pâté de campagne , disons juste " pâté de viande " et ce sera parfait , Une cuisine, un … Will make it again definitely. I also used twice as much chicken liver as the recipe calls for as you want to be able to taste it over the spices. Susan Herrmann Loomis Epicurious June 2001. 250 calories; protein 15g 30% DV; carbohydrates 10.6g 3% DV; fat 14.7g 23% DV; cholesterol 113.5mg 38% DV; sodium 1120.6mg 45% DV. © Copyright 2020, Our Top 20 Most Cherished Christmas Cookies, Make-Ahead Breakfast Minis to Save Your Mornings, 15 Classic Sandwiches That Make Lunch Legendary, 14 Nights of Dinner Ideas All Under $2 Per Serving, 15 No-Yeast Breads for Quick and Easy Baking, 10 Easy Christmas Cookies for Once-a-Year Bakers, 9 Chicken Stew Recipes That Make for Comforting Dinners, 10 Leftover Turkey Meals to Freeze for Quick Weeknight Dinners, 16 Mom-Approved Christmas Cookies to Sweeten the Season, 18 Spicy Korean Recipes That Showcase Gochujang Chile Paste, Nutrition J'aimerais le faire moi-même et j'ai cherché la recette mais, lorsqu'on demande à Mr Gogol, on trouve les pâtes à la provençale mais je (j'ai bien dit JE ) n'ai pas trouvé de recette de pâté. Accessibility Help. make it again. I was able to get cans of tomatoes in to weight it down. Nutrient information is not available for all ingredients. Coupez-les en fines rondelles dans un saladier. The assembled company loved it. When placing the meat mix in the pan I placed 1/3 then a layer of the ham slices another 1/3 rd of the meat another layer of ham strips and then the rest of the meat. Découverte ! Also, when removing the foil, the pate will have some liquid, rendered fat. I was able to get cans of tomatoes in to weight it down. Since the meat isn't fully pureed, pâté de campagne has a great texture, complemented by the earthy flavor of liver. Pour in hot tap water to reach 1/2 to 2/3 of the way up the side of the pan. 9 oct. 2015 - Découvrez le tableau "STYLE PROVENÇAL" de elisabeth mirouse sur Pinterest. Assembling the ingredients could well have been the 13th labor of Hercules (and cleaning the kitchen, pots, pans and tools the 14th). La solution à ce puzzle est constituéè de 7 lettres et commence par la lettre B CodyCross Solution pour MAISON DE CAMPAGNE PROVENÇALE de mots fléchés et mots croisés. Remove from the oven, cool completely, and then refrigerate overnight or for up to 1 week. More rustic, country fare, they are served with toasted pain de campagne (pan de kom-pine, country bread ) and cornichons (those tiny pickles) or a tangy chutney to counter the richness. Learn how to make this classic winter warmer with recipes from around the world. Whats4eats is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites. Lavez et essuyez les courgettes, ne les pelez pas. Transfer pan to a deep pot or Dutch oven. Break out a couple of bottles of good French Champagne and let us begin. 4.8/5 (12 votes), 9 Commentaires. Hvis man er så heldig at kende nogen der har lam, så gælder det iøvrigt om at slå til, hvis de på noget tidspunkt begynder at antyde, at de har så mange, at de sælger af dem. Served with an arugula and pink endive salad, spicy cranberry brown mustard and a pecan vinaigrette. Préchauffer le four à 180°C (thermostat 6). 1 tablespoon/10 grams white pepper . Your shopping cart is empty! Nos pâtes très parfumées constituent un repas sain et équilibré ! Dec 2, 2020 - Entire home/apt for $61. The wine pairing was a 2016 Grand Cru Chablis. Transfer pork mixture to a rimmed baking sheet lined with a silicone mat or parchment. Signaler un abus. Bonjour cette année le collège de fiston lance un concours de pâté de campagne pour la fête de fin d'année je ne pensais pas y participer mais zhom m' y encourage. Lavez et essuyez les courgettes, ne les pelez pas. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Make sure that you have a bowl or cup ready to catch those drippings. Place pork shoulder, duck meat, chopped bacon, chicken livers, onion, shallot, parsley, cognac, salt, garlic, pepper, 3/4 teaspoon spice mixture, and pink curing salt in a large bowl. Line the bottom and sides of a pâté or terrine mold or a 1 1/2-quart glass nonreactive loafpan with plastic wrap, leaving extra wrap hanging over the side. Altogether not bad for a first attempt. Stir into the meat mixture. I made this for a wine dinner and it was very good indeed. We knew that this was not near enough spices from previous attempts so added half of the mix (2 tablespoons) instead.

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